Η τελευταία πινελιά στον χαλαζία, πρέπει να είναι το φινίρισμα του: μια μέτρια γυαλισμένη ματ επιφάνεια, μια αστραφτερή γυαλισμένη επιφάνεια, ή θα προτιμούσατε μια σιωπηλή επιφάνεια που προσδίδει στον χαλαζία μια αυθεντική εμφάνιση & αίσθηση;
Στην Diresco οι αποφάσεις είναι δικές σας.

Όλοι οι χαλαζίες τις Diresco παρ’αγονται σε 3 εκδόσεις, Poliched, Velvet και Anticato.

Poliched
Δώστε στον χαλαζία τον πρώτο ρόλο στο εσωτερικό σας.
Ένας πάγκος εργασίας με φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας είναι πραγματικά ελκυστικός στο μάτι. Χάρη στην πλήρως σφραγισμένη, λαμπερή επιφάνεια, οι εξωτερικοί παράγοντες χρώσης δεν μπορούν να διεισδύσουν στην επιφάνεια του χαλαζία. Μια υψηλής στιλπνότητας επιφάνεια εργασίας Poli παράγει ένα αποτέλεσμα πολυτέλειας, σύγχρονης αίσθησης, ανεβάζοντας οποιοδήποτε εσωτερικό στο επόμενο επίπεδο. Θα το κάνει σίγουρα και στα δικά σας!

Velvet
Παρασυρθείτε από το βελούδο.
Το πολυτελές ματ φινίρισμα της επιφάνειας δημιουργεί προστιθέμενη αξία τόσο από την άποψη της αισθητικής όσο και από την αφή – δημιουργώντας ένα βελούδινο μαλακό αποτέλεσμα. Εγγυάται την υπερβολική πυκνότητα, το πλούσιο χρώμα και είναι εξαιρετικά φιλικό προς τη συντήρηση. Η έρευνα δείχνει ότι οι επίμονοι λεκέδες δεν μπορούν να διατηρήσουν το κράτημά τους σε αυτήν την βελούδινη επιφάνεια, ακόμη και χωρίς προστατευτικό επιφάνειας. Αυτό είναι ένα μπόνους!

Anticato
Στιβαρό στο μάτι με επιπλέον πρόσφυση.
Ψάχνετε για μια πιο στιβαρή εμφάνιση στο εσωτερικό σας; Με την ειδική του επεξεργασία, ο σύνθετος χαλαζίας ANTICATO αποδίδει μια τραχύτερη επιφάνεια, με μια λεπτή ανάλαμψη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά μικρότερο κίνδυνο ολίσθησης (ιδανικό για δάπεδα και πάγκους κουζίνας) και ανοίγει νέες διακοσμητικές προοπτικές. Για τους τολμηρούς ανάμεσά σας!