ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα από φυσικά και τεχνητά πετρώματα, και την τεχνογνωσία για την άρτια παραγωγή προϊόντων.

Στο σπίτι της πέτρας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και διαστάσεις, από μάρμαρα, γρανίτες, χαλαζίες ή τεχνογρανίτες, πλάκες δαπέδου και τοιχοποιίας, πέτρες, αγκωνάρια, πωρόλιθους, πυρότουβλα.

Κατασκευάζουμε από πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες, μαρμάρινα τραπέζια, επενδύσεις τοίχων, σκάλες, τζάκια, ενεργειακά τζάκια, δάπεδα, ταφικά μνημεία, φούρνους, επιγραφές πάνω σε μάρμαρο και πέτρες.

Εκτελούμε με συνέπεια κάθε είδους παραγγελία για κατοικίες και επιχειρήσεις. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την τοποθέτηση στο χώρο σας, και πάντα σε συνεργασία με τα καλύτερα συνεργεία στα Κύθηρα.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Θέλουμε τα έργα και τα προϊόντα μας να έχουν ανταγωνιστικές τιμές,  ενώ ταυτόχρονα να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και  εργασίες άριστης ποιότητας.

Προιόν από μάρμαρο

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαθέτουμε συλλογή από μεγάλη ποικιλία σε μάρμαρα, γρανίτες, πετρώματα, που εμπλουτίζεται συνεχώς, καθώς επίσης μπορούμε να παραγγείλουμε  οτιδήποτε σας ενδιαφέρει.

εργασίες μάρμαρα πέτρες

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε παραγγελίες με τα σχέδιά σας, ή με κάποιο σχέδιο θα σας προτείνουμε ώστε να ταιριάζει αρμονικά στο χώρο σας.

Τεχνολογία

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς, ικανά να εκτελέσουν οποιαδήποτε εργασία.